Metropolitan - Jodi Savage
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 14 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  10 Jambard Road, Hollis, NH 03049
  Listing Courtesy Of: RE/MAX Innovative Properties, Cell: 603-321-7513, Karen R Brown
  I ri - 15 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  15 Douglas Drive, Amherst, NH 03031
  Listing Courtesy Of: Duston Leddy Real Estate, Jennifer Lawrence
  I ri - 16 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  24 Cedar Street, Hudson, NH 03051
  Listing Courtesy Of: Roussel Realty, LLC, Laura Roussel
  I ri - 16 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  18 Waterville Drive, Merrimack, NH 03054
  Listing Courtesy Of: BHHS Verani Concord, Cell: 603-557-0400, Angela Keef
  I ri - 21 orë
  Open House
  Tur Virtual
  metra katrorë
  ac
  15-17 Bridge Street, Nashua, NH 03060
  Listing Courtesy Of: Tri-State Realty, LLC, Nick Turmel
  I ri - 24 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  31 Walnut Hill Road, Amherst, NH 03031
  Listing Courtesy Of: Century 21 Cardinal, William Brown
  I ri - 25 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  20 Lamson Drive, Merrimack, NH 03054
  Listing Courtesy Of: Coldwell Banker Realty Pelham, Off: 603-508-6581, Julie D'Arcangelo
  I ri - 26 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  20 Lamson Drive, Merrimack, NH 03054
  Courtesy of Coldwell Banker Realty
  I ri - 27 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  21 century Lane, Litchfield, NH 03052
  Listing Courtesy Of: EXP Realty, Cell: 603-738-3000, Christine Tatro
  I ri - 31 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  ac
  3 Liberty Lane, Merrimack, NH 03054
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty-Metropolitan, Fine Homes Group International
  Dëshmi të veçuara
  "Jodi has been nothing less than exceptional once again!!!"
  Shiko me shume
  M G
  / dhj 2021
  "We could not have done any of our multiple moves without Jodi. She has been an absolute angel. Can not express how appreciative we are. "
  Shiko me shume
  K S
  / sht 2022
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Jodi Savage-Feinauer
  Numri i licencës: 076614

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  c0n8hu3jr7sj0idjeeo0.png
  Metropolitan
  168 South River Road Bedford, NH 03110
  Zyrë

  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.